Yoga

Vårens kurs starter i mars

Dynamisk yoga passer for deg som har gjort noe yoga fra før. Du bør ha kjennskap til de «vanligste» stillingene og solhilsen. Fysisk time, som passer deg som liker å trene.

Informasjon og PÅMELDING DYNAMISK YOGA

Rolig yoga passer for både nybegynnere og de som har gjort yoga en stund. Fokus på å redusere stress, både fysisk og mentalt. 

Informasjon og PÅMELDING ROLIG YOGA

Anbefalinger

Yoga med Brit Lise anbefales på det varmeste! Brit Lise har yogaklasser for nybegynnere og for de som har trent lenge. Brit Lise er utrolig god på å lage gode og varierte timer, med tydelige instruksjoner. Brit Lise har et stort fokus på skadeforebygging og det å lære elevene sine å ta hensyn til og være glad i den kroppen en har. Her er lite fokus på å ta seg ut, men desto mer fokus på profesjonalitet og øvelser som gir en funksjonell kropp. Humor og lekenhet er en viktig del av timene som jeg setter pris på. Jeg har trent med Brit Lise i noen år nå og kommer til å fortsette med det. Jeg har fått en sterkere og mer smidig kropp, samt at jeg har lært å roe ned. Et stort pluss i Korona tiden har vært muligheten til å trene digitalt. Det fungerer veldig godt. En får i tillegg til live klasser tilgang til opptak både hele timer og kortere fokus treninger. Treningen passer alle som har lyst!

Kristine Nessa

Jeg vil på det varmeste anbefale Brit Lise som yoga-instruktør. Hun er stødig og dyktig og lett og forstå når hun veileder oss gjennom forskjellige yogaøvelser. Hun er hjelpsom med å tilrettelegge for alternative løsninger hvis en har spesielle fysiske utfordringer en bør ta hensyn til. Det gjør at vi kan føle oss trygge på trening. Hun har et inspirerende og vinnende vesen som gjør treningen til en kjekk opplevelse i tillegg til at det gjør godt for både kropp og sinn.🧘‍♀️💜

Anne Monika Egeland

Vil virkelig anbefale Brit Lises digitale yogakurser🙏🙏. Har deltatt både på dynamisk og rolig yoga og timene utfyller hverandre veldig godt. Selv om hun ikke ser deg, føles det sånn😊☺️, da hun kontinuerlig minner oss om pust💨, gode og nøyaktige forklaringer av øvelsene, hvordan du kan gjøre dem lettere, evt mer krevende. …..Og det beste er vel at hun er normalt fleksibel slik at sånne stivpinner som meg orker å forsøke😑😑… og jeg kjenner det hjelper 🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

Hanne Aanderaa Kristiansen

Om Brit Lise

Jeg er utdannet yogalærer ved Oslo yoga (300 t grunnutdanning) og har også Aerial grunnutdanning hos Solhuset i Haugesund. Jeg har bakgrunn og over 10 år erfaring som gruppeinstruktør innen spinning, styrke og zumba.

Klassene jeg underviser har en anatomisk tilnærming og fokus på trening av kroppen. Yogastillinger som hjelper å gjøre kroppen sterkere, smidigere og ha en bedre balanse. Pust brukes for å redusere stress, roe ned og senke pulsen. Jeg brenner for en bedre folkehelse og gleden over fysisk aktivitet.

❤️-lig velkommen skal du være!

Jeg holder også yoga-timer i Skudeneshavn på Helsebanken. 

/Brit Lise