Nye (korona)tider

I 5 uker har jeg hatt hjemmekontor og i like lang tid virtuelle treningstimer. Tenk om noen hadde fortalt oss for 3 måneder siden at det meste foregår digitalt og virtuelt. At vi ikke kan møte venner på kafè og gi dem en klem. At vi må jobbe hjemmefra. At vi må holde 2 meters avstand på butikken. At vi var rammet av en pandemi…Jeg hadde mest sannsynlig trodd de snakket om en science fiction-film.

Nå er vi altså her og det ser ut som vi skal ha det slik en god stund fremover. «Aldri så galt at det ikke er godt for noe» er det noe som heter. Det er selvfølgelig uendelig trist med alle som blir syke, med mennesker som mister inntekt, med barn som ikke får gå på skole og i barnehage, med bedrifter som kanskje ikke klarer seg.

I denne tiden hvor jeg savner å være sammen med venner og familie, savner gruppetreninger på Helsebanken, så har jeg likevel lært mye. Lært mye om digitale plattformer. Lært meg å sette pris på de små, men viktige tingene i livet. Jeg velger å se løsninger og muligheter. Jeg er heldig! Jeg er frisk. Jeg har jobb.

EC4AA677-8905-470D-8916-AE466795C41B
Prøvde på en selfie…

Jeg  er en av de som har anledning til å lære noe nytt, utvikle meg og få ny kunnskap og innsikt. I helga blir det ny modul i yogautdanningen jeg er i gang med. I mai blir det 3 dager med zumba. Da skal jeg lære nye danser som Brazilian Funk, Bhangra, Afrobeat, Street Heat, Belly Dance, Flamenco, Tango, Samba, Soca og Quebradita. I tillegg skal jeg ta noe som heter Zumba Gold, som er Zumba med lavere intensitet og tilrettelagt for de som er litt eldre. Jeg gleder meg over muligheten til å lære masse nytt, hjemme fra min egen stue. Selvfølgelig vil det aldri kunne erstatte å møte andre mennesker ansikt til ansikt. Akkurat nå må vi omfavne de mulighetene som finnes<3 Når vi er klar for det, så gleder jeg meg til nye gruppetreninger på Helsebanken igjen! I mellomtiden: Da skal jeg lære mye nytt!

Selv om ingen har betalt meg for å skrive dette, så må jeg kanskje skrive #reklame siden jeg reklamerer litt for Helsebanken:) Bli gjerne med på våre virtuelle timer på gruppa: Helsebanken online! (gjelder kun nå i koronatiden)

Ta vare på hverandre!

Klem fra Brit Lise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s