Nytt tiår! Takk for det gamle!

Vi går inn i 2020 og nytt tiår. Når jeg ser meg tilbake på de 10 årene som er gått blir jeg forundret, glad, trist, men mest av alt takknemlig. Forundret over alt som har skjedd (og ikke skjedd). Lite har blitt sånn som jeg hadde tenkt. Glad for alle muligheter, opplevelser og gode øyeblikk. Trist over de jeg har mistet. Takknemlig for alt sammen. Jeg har hatt spennende jobber, mange reiser, fjellturer og idrettskonkurranser. Jeg har skrevet master, blitt sertifisert zumba-instruktør og blogget. Sistnevnte i svært liten grad de siste årene. Alle årene og opplevelsene har gitt meg erfaring og kunnskap. Det har vært vanskelig å plukke ut noen få bilder, så her kommer en drøss. Dette sier meg at jeg er heldig. Tusen takk for alle opplevelser! Måtte 2020 bringe ny visdom! Jeg gleder meg til å lære mye nytt i min nye jobb, reiser og ikke minst yoga-utdanning, som jeg starter på i mars 2020:) Ønsker alle sammen ett godt nytt (ti)år!

Fjellturer

 

Konkurranser

 

Reiser

 

Gode øyeblikk

 

fullsizeoutput_93
Klem fra Brit Lise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s