Ukategorisert

Det kan være sant, selv om det ikke står på Facebook!

Ikke alt som vi ser og leser i sosiale medier er sant, men det kan være sant selv om det ikke er delt i sosiale medier også:) Et blogginnlegg om sosiale medier, litt om trening og litt bankhverdag.

Vi deler mye gjennom sosiale medier. Mange på godt og noen på vondt. Vi deler glade øyeblikk, vi deler glansbilder, vi deler ekte bilder og vi deler falske bilder. Ikke alt som vi ser og leser i sosiale medier er sant, men det kan være sant selv om det ikke er delt i sosiale medier også:) Jeg har i høst fått flere spørsmål om jeg har sluttet å trene. Jeg forstår for såvidt spørsmålet. Før delte jeg både på Facebook, Instagram og blogg treningsoppdateringer flere ganger i uka. Til glede for noen og helt sikkert til irritasjon for andre. Alt til sin tid, akkurat nå har jeg andre ting jeg vil dele. Dette betyr ikke at jeg har sluttet å trene. Det blir fort 3-4 økter i uka. Jeg trener kortere økter og litt annerledes. Mye pga skader og litt fordi jeg trenger forandring.

r_MGL6472
Foto: Tor Nilssen

Denne høsten har vært utrolig spennende på jobbfronten. 2018 blir minst like spennende med ombygging og nye freshe lokaler, ny organisering og strategi. Bank er i endring som aldri før. Det har skjedd mer i bank de siste 5 årene, enn de 100 før det og det kommer til å skje mye fremover. Jeg er en person som trives med endringer og nye måter å jobbe på. Teknologi er kommet for å bli, samtidig kreves det en stor kunnskap av oss som jobber i kontorene. Kundene har komplekse spørsmål når de først kommer i banken. Jeg har tro på at vi trenger en god kombinasjon av ny og forbedret teknologi og dyktige mennesker. Så i høst har nok mine delinger i sosiale medier handlet mye om jobb, både i bank og foredrag. Jeg er utrolig heldig som har en veldig fin gjeng arbeidskollegaer. Nylig laget vi denne videoen med skjult kamera:

Alt til sin tid. Vi velger alle hva vi vil dele og til en viss grad hva vi vil se/lese. Vi har nok alle vært vitne til nettroll og negativ oppmerksomhet i sosiale medier. Min oppfordring: Overse dette! Hvis vi velger å kommentere og diskutere med nettroll, er vi samtidig med på å spre budskapet. Finn heller det som er bra og lik og del det du vil se mer av. Oppfordring nr 2: Følg personer og sider som interesserer og engasjerer deg og bygger deg opp. Ja, jeg vet, det er ikke alltid like lett. Jeg blir også provosert…

Så tilbake til det jeg startet med: Det kan godt hende det er sant, selv om det ikke står på Facebook. Og du, …det slettes ikke sikkert det er sant selv om det står på Facebook heller:) Syns denne videoen er litt morsom:

/Brit Lise

0 comments on “Det kan være sant, selv om det ikke står på Facebook!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: