Trening

Aldri for gammel!

Nei, du vet nå er jeg for gammel… Hørt det før?

Som de fleste vet er jeg opptatt av fysisk aktivitet og trenings/livsglede. På min siste reise var jeg så heldig å trene og danse på Cape May Dance Company.  Jeg vil tippe yngste deltager var 17-18 år og eldste nærmere 90. For en herlig gjeng! Her var det trenings- og livsglede i lange baner.

IMG_4336

Jeg gledet meg til hver dag. Jeg møtte opp tidlig for å være litt sosial (amerikanerne her var VELDIG sosiale😊). Jeg var heldig og fikk treffe utrolig mange interessante mennesker. Hun på 68 som elsket nordisk krim. Hun på 76 som jobbet som servitør, hun kunne jo ikke bare sitte hjemme! Hun i 30-årene som drikker kaffe istedenfor vann på trening. Hun på nærmere 90 år, som danser zumba hver dag, jobber som journalist og veksler mellom å bo i New York, Key Largo (Florida) og Cape May (New Jersey). Hun maler blomster og mønster på skoene, veskene og brillene sine. Skulle ikke se bort fra at hun tok seg en tur til Norge. For en utrolig inspirerende og livsglad dame🙌

 

 

IMG_4362

Jeg reiser hjem full av inspirasjon! Jeg håper og tror at jeg vil treffe på unge og gamle i alle fasonger på Helsebanken i høst!

Som de ville sagt i Cape May: Be awesome, be you! Just dance and shake that ass!

IMG_4358

IMG_4316

IMG_4277

0 comments on “Aldri for gammel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: