Mental trening Trening

Tanker om livet og sånt:)

Som jeg innleder med, så liker jeg å formidle. Derfor tenker jeg å dele litt med dere på denne siden innimellom. Det blir nok ingen "dagbok-blogg", men litt skriblerier med en personlig tvist. Her kan det dukke opp tema som: treningsglede, mentale verktøy, kommunikasjon, selvledelse og kanskje ledelse? Rett og slett litt av hvert fra min hverdag i min lille bedrift:)

Jeg innrømmer det gjerne: Jeg liker å formidle og dele tanker og kunnskap om smått og stort. For en tid tilbake sto jeg plutselig for første gang i livet uten fast jobb. Jeg brukte de første ukene til å tenke over: Hva liker jeg egentlig å gjøre? Når føler jeg meg bra? Når og hvordan kan jeg gjøre en god jobb? Når jeg gjør valg på bakgrunn av eget verdigrunnlag og egen overbevisning, da blir som regel valgene bra for meg og de rundt meg. For meg er disse verdiene viktige: ærlig, modig, raus, tillit, frihet, respekt og arbeidsom. Jeg er overbevist om at alle kan få til det vi vil om vi har en god plan og jobber hardt nok. Hardt arbeid slår talent, når talent ikke jobber. Jeg utdannet meg som mental trener og startet mitt eget lille foretak innen fysisk aktivitet, mental trening og foredrag. Jeg valgte å bruke mye tid på dette, mens jeg så meg om etter en ny fast jobb. Jeg savnet å være leder. Jeg liker å jobbe med mennesker og gjøre andre god. Da føler jeg at jeg får brukt meg og min kompetanse på en best mulig måte. Dette er jeg så heldig å få lov til å gjøre både som leder og mental trener. Som mental trener jobber jeg mange forskjellige mennesker i forskjellige situasjoner, alt fra ledere til de som trenger motivasjon til å trene.

Values

I foredraget mitt: «Klart me kan!» åpner jeg med å si: «Hei, jeg er Brit Lise og jeg er livredd» Det å starte for meg selv er noe av det mest skremmende jeg har gjort og jeg må innrømme at jeg har vært og  fortsatt er livredd. Jeg velger å være sårbar, først da kan jeg være modig. Jeg er redd og sårbar når jeg kaster meg ut i nye utfordringer. Hva om jeg mislykkes? Hva om jeg dummer meg ut? Hva om jeg ikke er god nok? STOPP! Hva om jeg lykkes? Hva om jeg får det til? Hva om dette blir det beste jeg har gjort? En tidligere kollega av meg, lærte meg noe veldig bra: «Hvis det ikke går godt, så går det over» Dessuten: Om jeg skulle dumme meg ut, så tror jeg ikke at folk bryr seg noe særlig. Hahaha, jeg er tross alt ikke universets midtpunkt. Jeg jobbet hardt med min lille bedrift på fulltid de første 4 mnd. før jeg startet i fast jobb igjen. Nå er jeg så heldig at jeg er leder for et flott team i SpareBank 1 SR-Bank, samtidig som jeg driver min lille bedrift på fritida. Travelt? Ja, hva er egentlig travelt? Vi maser alle om at vi har det så travelt. Jeg har nok å gjøre, men føler meg heldig som kan få lov til å holde på med alt dette. Jeg opplever ikke dette som travelt. Jeg bruker tid på ting som er i tråd med det jeg tror på. Samtidig har jeg etter hvert blitt veldig god på å velge bort det som ikke er så viktig, si NEI og innimellom koble ut. Så til deg som er redd for å dumme deg ut eller ikke være bra nok: Jeg kjenner følelsen, men nekter å lytte til den. Drit i janteloven og det kan fort gå godt:) Ut med Janteloven og inn med Kardemommeloven.

kardemommeloven

Som jeg innledet med, så liker jeg å formidle. Derfor tenker jeg å dele litt med dere på denne siden innimellom. Det blir nok ingen «dagbok-blogg», men litt skriblerier med en personlig tvist. Her kan det dukke opp tema som: treningsglede, mentale verktøy, kommunikasjon, selvledelse og kanskje ledelse? Rett og slett litt av hvert fra min hverdag i min lille bedrift:)

Hva vil du jeg skal skrive om?

-Kommenter gjerne om du har tema du vil jeg skal skrive om

Svøm
Ønsker deg en fin sommer!
Britlise#2
Hilsen Brit Lise

0 comments on “Tanker om livet og sånt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: